Over de Kibbelhof

De Kibbelhof - een luxe vakantieverblijf en groepsaccommodatie voor 15 tot 38 personen, geleden aan de rand van het bos in Drenthe.

In het prachtige landschap van het Drentse Slenerzand bevindt zich ons landelijk gelegen vakantiehuis de Kibbelhof. De Kibbelhof is volledig aangepast voor mensen met een lichamelijke handicap met verzorging. Uiteraard is onze groepsaccommodatie in Drenthe ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld familiereünies, oudere mensen of als uitvalsbasis voor fiets toertochten en wandeltochten (De Kibbelhof ligt aan het beroemde Pieter Pad).

De Kibbelhof is beschikbaar voor groepen van 15 tot 38 personen. Kortom voor iedereen die eens gezellig met een groep op vakantie gaat of gewoon eens een weekend weg wil.

Proef de sfeer van Drenthe in ons vakantiehuis

De woonkamer met speksteenkachel voor koele avonden heeft een grootbeeld TV met DVD-speler en er zijn gezelschapsspelletjes om een knusse avond met elkaar door te brengen. In het eetgedeelte kan men in kleinere en grotere groepen eten. U kunt de tafels verschuiven zodat ze precies aansluiten bij uw wensen. De 15 verschillende slaapkamers zijn vriendelijk ingericht en voorzien van op hoogte verstelbare bedden. De toiletten en badkamers zijn rolstoelvriendelijk evenals de rest van het vakantiehuis.

In onze groepsaccommodatie kunt u heerlijk zelf koken in de professionele keuken

U kunt zelf  koken in onze volledig ingerichte keuken. De professionele keuken is voorzien van alles wat u nodig heeft. Mocht u eens een keertje niet willen koken dan kunt u natuurlijk ook kiezen om een cateraar in te schakelen. Op de pagina “handig om te weten” treft u enkele voorbeelden aan.

Voor uw eigen lekkere hapjes kunt u terecht bij de Coop in Schoonoord (5 minuten met de auto), bij de Albert Heijn in Sleen (5 minuten met de auto) of bij de Coop in Odoorn (5 minuten met de auto). De boodschappen worden zelfs bij de Kibbelhof afgeleverd als u uw lijstje aan hen doorgeeft.

De circa 67.000 vierkante meter grote Kibbelhof is omzoomd met bomen en struiken. U kunt om het huis luieren, kijken naar de dieren, wandelen, barbecueën en spelen.

Voor de sporters onder ons is er veel mogelijk

Wil je een wat sportievere vakantie in Drenthe met een grote groep? Ook dan zit je hier prima. De Kibbelhof ligt aan het beroemde Pieter Pad en niet ver langs het huis lopen de bekende mountainbike routes van Sleen die je aan elkaar kunt knopen tot ver voorbij Spier of Kamp Westerbork. De routes zijn fantastisch! Een weekend met vrienden door de bossen knallen, ’s middags pootje baden in het bosbad of de Kibbelkoele en ’s avonds lekker uitgebreid eten? Dat klinkt als muziek in je oren!

3 Comments

  1. J. Janssen

    Wat heb ik hier genoten van de gastvrijheid. De groep had het erg naar de zin en voor ons verzorgers was het toch ook een beetje vakantie. Nog bedankt voor de goede zorgen Anja en tot de volgende keer!

  2. Familie Terborgh

    Er werd mij gevraagd om te laten weten hoe onze ervaring was met De Kibbelhof. Ik kan niet anders zeggen dat we zeer goed ontvangen zijn door Reinder en Anja. Alles was goed verzorgd en het ontbrak ons aan niets. Het was een fijne tijd waar we nog vaak aan terugdenken. Bedankt!

Laat je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.